english

Facebook

Afrikadag Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het Afrikadag nieuws?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Wil je niets missen van de andere relevante activiteiten van de Foundation Max van der Stoel? Meld je hier voor de FMS nieuwsbrief!

Doe mee en win € 5.000,- voor jouw initiatief in Afrika

Wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheid(szorg) in Afrika? Dat kan! Meld je dan nu aan voor de Albert Schweitzer prijs 2018 en win € 5.000,- voor jouw idee. Met jouw talent, expertise en inzet kan jij de gezondheid van miljoenen mensen in Afrika verbeteren.

Het Nederlandse Albert Schweitzer Fonds (NASF) nodigt Nederlandse jongeren tussen 18 en 35 jaar uit om hun ideeën om te zetten in innovatieve initiatieven die bijdragen aan de gezondheidzorg in Afrika. Tijdens de Afrikadag op 14 april krijgen deze gedreven jongeren met innovatieve ideeën een podium en wordt de prijs uitgereikt.

Dus wil jij kans maken op de Albert Schweitzer Prijs 2018? En ben jij een gedreven ondernemer met oog voor leiderschap en tevens een goed idee? Meld je dan nu aan en maak kans op de kickstart van € 5.000,- voor jouw idee! Misschien ontvang jij dan wel deze prijs! Voor meer informatie en aanmelden kan je kijken op de website van NASF.