english

Facebook

FMS nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het Afrikadag nieuws?
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

It's time for the 6th edition of "Africa at Night"

Ook dit jaar was er weer een spetterende editie van "Africa at Night". Het was dan ook de 6 keer dat deze bijzondere afterparty plaatsvond. Om 6 uur s' avonds opende Desmet Studio's haar deuren en zorgde cateraar Mama Kenia voor volle magen van de eerste feestgangers die naar binnen stroomde. Tegelijkertijd begon DJ Yaa Black te draaien en gingen de eerste voeten al richting de dansvloer.

Natuurlijk was er ook weer ruimte voor Afrikaanse kunst door Luw Art  en beschilderde Olga Nunnink met body paint een aantal danseressen. 'Warming up with live music'. Nadat iedereen was uitgegeten, was er een kleine openingsspeech door Chris Nana van Project Nana en stoomde hij iedereen klaar voor de live act. De 'star of the night', Paa Kofi, stal met zijn smeltkoers van jazz, soul, HipHop en Afrikaanse ritmes de harten van alle party animals.

Na de live show van Paa Kofi barstte het feest lost met Dj Jean Jeansen. "Lets turn this party into a club"! En dat werd het ook. Iedereen begon te dansen en te genieten van Afrobeats, Naija beast, R&B en HipHop, waarna de 6de editie van "Africa at Night" afgesloten werd door Dj Carmen Hogg. Het was dan ook weer een druk bezochte en fenomenale "Africa at Night"! Wil je proeven hoe het eruit zag? Kijk dan hier naar de foto's.

De "Africa at Night" afterparty is georganiseerd door Christiaan Nana van Project Nana en medemogelijk gemaakt door de FEPS en FMS. Graag bedanken zij alle bezoekers, partners, vrijwilligers, artiesten, kunstenaars en cateraar voor hun deelname aan Africa at Night 2018.