english

Facebook

FMS nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het Afrikadag nieuws?
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

Morgen is het zover!

De Afrikadag belooft weer een groot succes te worden. Heb je op het laatste moment toch nog besloten te willen komen? Dat is mogelijk! In het KIT zijn bij de kassa nog kaarten te koop. Kom langs en geniet mee van deze geweldige dag!

Yangambi organiseert dit jaar een doorlopend cultuurprogramma in de Grote Zaal. Voor dit iAfrica Festival kun je in het KIT een los ticket kopen. Hier kun je volop genieten van Afrikaanse muziek van Thaïs Diarra, Augustina en Badi of de Ethiopische film "Lamb" komen bekijken. Ook kun je in gesprek gaan met drie Nederlandse auteurs: Alphonse Muambi, Vamba Sherif en Babah Tarawally.

Ook kun je de Afrikadagmarkt bezoeken. Op de rotonde op de eerste verdieping kun je kennis maken met de verschillende organisaties die deze Afrikadag mogelijk maken. Snuffel tussen de boeken van het African Studies Centre Leiden, maak kennis met het African Young Professionals Network, of stuur jouw boodschap naar beleidsmakers in "Fair Politics press corner"!

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om naar de afterparty van de Afrikadag "Africa at Night" te komen in Desmet Studio’s. Er zijn zowel tickets in het KIT als in Desmet Studio’s te koop. Kom een heerlijke Afrikaanse maaltijd eten geserveerd door The Ostrich, geniet van de muziek van de Ghanese reaggae singer/songwriter Black Prophet en DJ’s Marcio Gomes en AJ Da Costa. Ook zal de Oegandese kunstenaar Emma Kavuma een live art perfomance geven. Misschien ga jij wel met zijn kunstwerk naar huis?

Kom langs en geniet van de Afrikadag en/of de spetterende afterparty "Africa at Night"!