english

Facebook

Afrikadag Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het Afrikadag nieuws?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Wil je niets missen van de andere relevante activiteiten van de Foundation Max van der Stoel? Meld je hier voor de FMS nieuwsbrief!

Vrijwilligers gezocht voor de Afrikadag 2019!

Op 13 april vindt de Afrikadag 2019 plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Zoals ieder jaar is er een uitgebreid cultuurprogramma en gaan de bezoekers in tientallen politieke debatten, workshops en lezingen rechtstreeks in gesprek met politici, professionals en elkaar. Als klap op de vuurpijl wordt deze dag afgesloten met de afterparty "Africa at Night". Om deze dag weer tot een groot succes te maken hebben wij de hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers. Jaarlijks helpen er zo'n honderd vrijwilligers mee. We zullen jullie inzetten op verschillende taken, waarbij je altijd veel mee krijgt van de sfeer van deze dag. 

Ben je enthousiast, gastvrij en kan je goed aan de slag in een team? Wil jij onderdeel uitmaken van het grootste evenement omtrent Afrika in Nederland?  Ben jij op 13 april beschikbaar en zou je graag een bijdrage willen leveren aan deze dag? Dan zoeken we jou! Je krijgt een heerlijke lunch en we nodigen je uit om (gratis!) naar de afterparty te komen! 💃

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kan je altijd mailen naar: jantonisse@foundationmaxvanderstoel.nl

Direct inschrijven kan hier!