Afrikadag

Conversations of
a changing continent

Koop hier je tickets

28.05.22

Koninklijk Instituut voor de Tropen
Amsterdam


With financial support of the European Parliament

Afrikadag 2022 vrijwilligers gezocht!

De Afrikadag is terug van weggeweest! Op zaterdag 28 mei mogen wij onze deuren weer openen in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. De FMS werkt samen met vele fantastische partners om dit evenement mogelijk te maken. De Afrikadag zou in voorgaande jaren echter niet zo succesvol geweest zijn zonder de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers! Daarom hopen we ook dit jaar weer in samenwerking met nieuwe vrijwilligers de dag compleet te maken! Vrijwilligers kunnen rekenen op een lunch en welverdiende drankjes na afloop van het evenement.

Wil jij ervaren hoe het is om een grootschalig evenement te organiseren en helpen ook dit jaar de Afrikadag weer tot een succes te maken?

Een heel diverse dag

Met zo’n 1500 bezoekers, sprekers en vrijwilligers is dit het grootste publieksevenement over Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Dit jaar wordt niet ingezet op een enkel thema, maar op de mooie overkoepelende kernwaarde van de Afrikadag: de belangrijke rol van Afrikaanse stemmen in maatschappelijke discussies en beleid op nationaal en internationaal niveau. Dit brede thema maakt dat de dag een ontzettend diverse invulling zal hebben; politiek, cultuur, klimaat, kunst.. alles komt aan bod!

Meld je hier aan als vrijwilliger!

24.02.22