Migration:
African Perspectives

Koop hier je tickets

13.04.19

Koninklijk Instituut voor de Tropen
Amsterdam


With financial support of the European Parliament

1. Stel uw programma samen

Leuk dat je naar de Afrikadag 2019 wilt komen. Stel hieronder jouw persoonlijke programma samen door per ronde uit te kiezen welke workshop je wilt volgen. Wil je meer informatie over de programmaonderdelen? Bekijk dan hier het programma. 

Let op: vergeet je niet aan te melden voor de opening indien je hierbij aanwezig wilt zijn (keuze uit de grand opening en de film Black Panter). Verder is er naast de Afrikadag nog de mogelijkheid om naar de afterparty ‘Afreak’ te gaan en is er dit jaar een kinderprogramma. Omdat u uw persoonlijke programma samenstelt, is het niet mogelijk om in een keer meerdere tickets te kopen.

 

2. Vul uw gegevens in

Ja Nee

3. Tickets

Regular ticket (€ 17,50)
Ticket met korting; voor studenten en FMS donateurs (€ 12,50)
Ik machtig de Foundation Max van der Stoel om € 35,00 per jaar van mijn rekening af te schrijven en wordt daarmee donateur van de FMS. Ik krijg als nieuwe donateur een gratis toegangskaart voor de Afrikadag 2019
Mijn IBAN-rekeningnummer (18 tekens) is en staat ten name van
Vrijkaart; vrijkaartcode vereist (gratis)
Mijn vrijkaartnummer is:
Afterparty ‘AFREAK’ – exclusief eten en drinken (€ 12,00)
Lunch (€9,50 – €11,-)
Afrikaanse lunch vega €9,50
Afrikaanse lunch vlees €11,-
Hollandse lunch €11,-
Ticket(s) kinderprogramma 4 t/m 12 jaar (€10,- pp)
Ontvang 1 maand ONEWORLD (€6,-)


Mocht u niet in staat zijn per iDEAL of creditcard te betalen, dan kunt u contact opnemen met ons via info@afrikadag.nl om door middel van een alternatieve betaalmethode een toegangskaart te bestellen.

Ik ontvang graag de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de Foundation Max van der Stoel en blijf zo op de hoogte van alle FMS activiteiten.